Način zaštite povjerljivih podataka

Način zaštite povjerljivih podataka

Centar Pričaj mi obvezuje se poštivati privatnost svojih korisnika i donatora. Osobne podatke naših korisnika i donatora prikupljamo samo ako ih oni dobrovoljno daju. Obvezujemo se da podatke koristimo isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika i donatora kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih naših usluga. Također, obvezujemo se da osobne podatke naših korisnika i donatora koristimo zakonito, pošteno i transparentno, štiteći pri tome sigurnost podataka od neovlaštene ili nezakonite obrade. Obvezujemo se da navedene podatke nećemo učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani.

Korisnik i donator odlučuju koje podatke o sebi čine dostupnim Centru Pričaj mi. Korisnik i donator imaju pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično slanjem obavijesti na info@pricajmi.hr. Osim prava na povlačenje privole korisnici i donatori imaju pravo na pristup i potvrdu od Centra Pričaj mi u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja te pravo na prigovor. Također, korisnici i donatori imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Centar Pričaj mi osobne podatke čuva trajno, odnosno do opoziva.

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz izjavu o zaštiti privatnosti kontaktirajte nas na info@pricajmi.hr.

Izjava o prikupljanju i korištenju podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji identificiraju osobu (ime, spola, adrese, e-mail i sl.). Centar Pričaj mi ne prikuplja osobne podatke korisnika i donatora osim u slučaju kada ih korisnik ili donator učine dostupnim čime daju izričitu privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Centar Pričaj mi koristit će osobne podatke korisnika i donatora samo za potrebe što kvalitetnijeg pružanja usluga te za potrebe komunikacije s korisnicima i donatorima.

Možemo prikupiti, obraditi i koristiti podatke naših korisnika i donatora u idućim situacijama:
(a) putem prijave na naš newsletter;
b) prilikom prikupljanja donacija;
c) kada nas korisnik ili donator kontaktiraju putem kontakt obrasca, e-mail adrese ili telefonskih poziva radi naših usluga;
(d) prilikom izdavanja zakonski ispravnih transakcijskih računa korisnicima naših usluga;